Sluiten

Rolling Stones

"Op rollende stenen groeit geen mos."

onze visie

Dit weekend traden de Rolling Stones weer eens in Nederland op. Mick Jagger, Keith Richards, Ron Wood en Charlie Watts. Bij elkaar opgeteld nog nét geen 300 jaar oud. Toch spat de jeugdige energie en het onvermoeibare plezier van de bejaarde rockers af.

Wat je muzieksmaak ook is, wat deze keien presteren is bewonderenswaardig. Een beter voorbeeld van Ikigai, waarover we al eerder Quoten, bestaat haast niet. Als muzikant slechts hun beroep was, waren de heren allang versteend van een welverdiend pensioen gaan genieten. Als je je passie mag uitleven vraagt je werk nog steeds energie, maar krijg je er dubbel zoveel van terug.

Of je nu vertegenwoordiger, verpleger, vlogger of visboer bent. Wanneer groeien en genieten minder vanzelfsprekend wordt, nemen inzetbaarheid, wendbaarheid en bevlogenheid geleidelijk af. Pas in beweging komen wanneer je al langzaam bent vastgeroest, kost meer pijn en moeite dan proactief stappen blijven zetten in je ontwikkeling en loopbaan.

Daarom vandaag de vier C’s voor een toekomstbestendige carrière:

Control: Het is jouw loopbaan, zorg dat je altijd zelf de regie hebt over jouw keuzes.
Curiosity: Blijf nieuwsgierig naar jezelf, je talenten, de omgeving en je mogelijkheden.
Concern: Maak je werk belangrijk. Je bent er een aanzienlijk deel van je wakkere leven.
Confidence: Geloof in je eigen kunnen, settel niet voor een baan voor je brood.

Vandaag start Tom Munster als Senior adviseur Werving & Selectie bij Siebert & Wassink. We durven gerust te stellen dat Tom één van de beste en meest sympathieke recruiters van Oost-Nederland is. Een professional die zorgvuldig én proactief met zijn eigen ontwikkeling en loopbaan omgaat. Geen onrustige kiezel, die zich door elke stroom laat meevoeren, maar zeker ook geen wegzakkende steen, die langzaam door mos wordt overwoekerd.

Met Tom Munster halen we degelijkheid en vrolijkheid in huis. Omdat we geloven dat kwaliteit en plezier hand in hand gaan en samen leiden tot het beste resultaat. Voor onze opdrachtgevers, voor onze kandidaten én voor ons team. We heten Tom daarin van harte welkom.

 

« Terug naar het overzicht