Sluiten

Kerstrapport

"Ideeën zijn de valuta van de nieuwe economie."

onze visie

De economie draait als een kerststerretje, de arbeidsmarkt voor hoger opgeleiden, ons speelveld, is volop in beweging. Vooral de high tech en smart industrie groeit in Oost-Nederland bovengemiddeld hard. Authentieke ideeën en innovaties, die oerdegelijk gemaakt zijn. Dat is waar Achterhoekse en Twentse bedrijven zich in onderscheiden. Vernieuwend en degelijk. We bewijzen al 18 jaar dat die twee heel goed samen gaan. Zolang ideeën de motor van de economie vormen, zitten we goed. Zelf waren we in 2017 dan ook lekker bezig. Vandaag kregen we ons kerstrapport.

94 bedrijven en publieke organisaties gaven ons het vertrouwen om hen te ondersteunen bij bemensing- en ontwikkelvraagstukken. We mochten 27 nieuwe klanten verwelkomen waaronder een aantal zeer aansprekende namen.

Met 52 succesvolle Werving & Selectie trajecten kreeg gemiddeld elke week, één van onze klanten, een nieuwe collega via Siebert & Wassink. Waarvan 31 op executive niveau. Wanneer we daar alle succesvolle Incompany vacatures aan toe voegen, hebben in 2017 meer dan 100 professionals, managers en directeuren, via Siebert & Wassink, een vervolgstap in hun loopbaan gezet. Bijna een half miljoen bezoekers speurden daarvoor onze website af; op zoek naar interessante vacatures en relevante artikelen. We kregen er zelf 6 nieuwe collega’s bij; 2 assessmentpsychologen, een senior recruiter, een officemanager, een social sales specialist en een partner maakten ons team (bijna) compleet.

We mochten bijdragen aan de juiste keuzes om mensen en organisaties met talent te versterken met ruim 200 selectie-, ontwikkel- en loopbaanassessments. En als krent op de oliebol verzorgden we tientallen coachtrajecten, trainingen en team-ontwikkelsessies.

Niet onbelangrijk: We stuurden 51 keer onze maandagmorgenquote met prikkelende gezichtspunten en inspirerende ideeën. Inmiddels aan meer dan 2000 vaste abonnees en een veelvoud aan volgers via sociale media.

Nou prachtig hoor al die optelsommen en getalletjes… Maar wat zegt dat nou werkelijk over ons? Waar draait het nu echt om? Dingen tellen die je doet, of dingen doen die tellen?

Vergeef ons vandaag even onze kinderlijke trots over dit mooie kerstrapport en help ons vooral om ook in 2018 nederig en nuchter te blijven. Bij voorkeur door ons uit te dagen met de meest pittige opdrachten. Vraagstukken die het uiterste aan inzet, inzicht en inventiviteit van ons vragen. Verwacht veel, wees kritisch en doe geen concessies aan talent.

Gewoon doen. En elke dag een beetje beter. Dan komt ook in 2018 weer alles op z’n plek!

En door…

« Terug naar het overzicht