Sluiten

Flow

"Als de tijd vliegt, vlieg dan met haar mee."

onze visie

Wat vliegt de tijd. We beseffen nauwelijks dat het alweer 2018 is en dat de eerste week van het jaar er alweer op zit. Als kind leek de tijd bijna stil te staan. De grote vakantie kroop heerlijk lui, loom en langzaam vooruit en ouder worden duurde een eeuwigheid.

Nu jakkeren de weken en maanden ons door het jaar heen. Voor we het beseffen is er zomaar weer een jaar voorbij. Hoe dat komt beredeneerde de Franse filosoof Paul Janet alweer 120 jaar geleden. Het is eigenlijk even simpel als logisch. Als we 1 zijn omvat een jaar ons hele leven. Tijdsbesef hebben we dan nog niet echt, maar als we eenmaal 2 zijn is dat ene jaar nog maar de helft van dat leven. Wanneer we 5 zijn en al een beetje snappen wat een jaar is, omvat één kalenderjaar nog 20% van ons hele leven. Als je eenmaal over de 30 bent is dat nog maar 3%. Zodoende duurt een maand op je verjaardag moeten wachten wanneer je 5 bent in je beleving even lang als een heel jaar wachten wanneer je 60 bent.

Op iets gaan wachten is sowieso nooit een strak plan. Daarvoor is het leven echt te kort. Beter je doet het nu! Als je ambities hebt, is 2018 een goed jaar met mooie vooruitzichten en voldoende kansen om je te ontwikkelen of een volgende stap in je loopbaan te zetten. Zoals Yorick Cooiman deed, die op de eerste werkdag van het nieuwe jaar is gestart als Senior Adviseur Werving & Selectie binnen ons team. Yorick studeerde Technische Bedrijfskunde en heeft ruime ervaring in procesoptimalisatie, contractmanagement en het vinden en selecteren van professionals voor aansprekende opdrachtgevers in Oost-Nederland. Met Yorick bouwen we verder aan onze belofte om het beste bureau in personeel- en organisatieontwikkeling van Oost-Nederland te zijn.

Dat vraagt om bijzondere prestaties en dat komt goed uit. Want een andere wijsheid over tijd, is dat routine de tijd doet vervliegen en dat bijzondere en memorabele momenten de tijd juist vertragen. We gaan daarom van 2018 en memorabel jaar maken, vol bijzondere projecten en speciale prestaties. We wensen u een prachtig jaar en vanzelfsprekend vliegen we weer graag voor u.

 

« Terug naar het overzicht