Sluiten

18+

"De truc is om oud te worden zonder het te zijn."

onze visie

Deze week worden we 18 jaar. Volwassen volgens de Nederlandse wet. Wij vinden het zelf een prachtige leeftijd. Oud genoeg om mee te mogen praten, maar nog lang niet grijs of belegen. We beginnen eigenlijk pas net, maar hebben toch al een dijk aan kennis en ervaring op mogen doen.

Vernieuwend waren we. Geen standaard oplossingen in Werving & Selectie, Advies en Assessments, maar ‘doen wat het resultaat nodig heeft’. Maatwerk, elke keer opnieuw beginnend bij de klantvraag. ‘Daar valt geen belegde boterham mee te verdienen’ zeiden ze, want massa is kassa. Achttien jaar later is het heel normaal dat oplossingen niet bedacht worden aan de directietafel, maar aan tafel bij de klant.

Wanneer je 6 bent leer je schrijven. Dat is voor ons inmiddels zo’n 12 jaar geleden. De tijd dat we begonnen met onze wekelijkse quote. Een blog zeggen we nu, maar toen heette dat nog gewoon een column. Meer dan 600 zijn er al verschenen. Soms met humor, soms met gevoel. Met een klein scherp randje, of met het gestrekte been erin. Maar altijd vanuit beleving en verwondering. Ruim 2000 abonnees ontvangen wekelijks een verse maandagochtendquote in hun mailbox. Een veelvoud daarvan bereiken we via de sociale media, die 18 jaar geleden nog niet eens bestond.

Dan voelen we ons ineens toch best wel oud. Maar je stopt niet met vernieuwing omdat je ouder wordt. Je wordt pas oud als je stopt met vernieuwen. We zijn gezegend met ons prachtige, energieke en oplossingsgerichte team van professionals. Twintigers, dertigers, veertigers én vijftigers. Een bijzondere club van recruiters, assessmentpsychologen, organisatieadviseurs en coaches. Met een verscheidenheid aan persoonlijkheden en een gedeelde passie voor ‘organisaties met talent versterken’.

We vinden het leuk om samen ouder en wijzer te worden. Elke dag weer een beetje beter. We zijn dankbaar voor het vertrouwen van al die mooie organisaties in Oost-Nederland, die voor onze kwaliteit kiezen. We konden ons alleen zo succesvol ontwikkelen, omdat we onze klanten en kandidaten mochten helpen ontwikkelen. We zijn dan wel volwassen, maar nog lang niet uitgegroeid. We bruisen nog altijd van de ambitie en hebben bijzondere plannen in het verschiet. Maar alles op zijn tijd en ‘Alles op z’n plek’.

« Terug naar het overzicht