Sluiten

Paas-perspectief

"Ontwikkelen is spiegels veranderen in vensters."

onze visie

Het is lente. De tijd van groei en ontwikkeling breekt aan. Het wordt langzaam langer licht. Bomen komen in blad en in bloei. De natuur ontwikkelt zich overal om ons heen. Een natuurlijk moment om ook bij je eigen groei stil te staan. Nou ja, stilstaan? Als je dat doet kom je natuurlijk niet echt verder. Want met ontwikkelen is het net als met fietsen. Als je stopt met bewegen, val je vanzelf een keer om.

De klok een stuk vooruit en jij dus ook!

Daar helpen we je traditiegetrouw graag bij. Dit jaar zelfs met een speciale lenteactie. Een mini-assessment met een ontwikkeladvies door Jeannette, Jacqueline of Mirthe, onze adviseurs van Assessment en Ontwikkeling. Wie in april of mei zo’n ‘loopbaan-APK’ doet, krijgt niet alleen een deskundig en persoonlijk ontwikkeladvies, maar ook een praktisch plan om die ontwikkeling handen en voeten te geven. Want inzicht in persoonlijkheid, professionaliteit en potentieel, geeft uitzicht in kansen, keuzes en coaching.

De meeste organisaties, zoals woningcorporaties, banken, zorginstellingen en industrie, kennen regelingen die bedoeld zijn om je persoonlijke ontwikkeling een boost te geven. Veel werkenden maken daar echter niet of nauwelijks gebruik van. Hoe kan het dat zoveel mensen in Nederland de kansen zonder de kosten krijgen en toch niet proactief investeren in zichzelf? Zegt dat iets over zelfregie of persoonlijk leiderschap?

Soms weten mensen gewoon niet goed, wat er allemaal mogelijk is of wat hun eigen mogelijkheden zijn. Waar sta ik nu en wat brengt me écht een stap verder? Veel organisaties bieden wel een budget maar geen begeleiding bij de keuzes over de benutting ervan. Investeren zonder inzicht, leidt tot uitkomsten zonder uitzicht. Iedere ontwikkeling start immers met het herkennen en erkennen van je eigen ontwikkelbehoefte en -potentieel. Leren begint met reflecteren. Als je met een ontwikkelcoach af en toe scherp in de spiegel kijkt, ontdek je waar je beter, breder of blijer van wordt.

Dat inzicht geeft je focus in de stappen die je zet om verder te komen. Dat is geen luxe want de wereld van werk verandert de komende jaren sneller dan velen zullen kunnen bijbenen. Blijf de vooruitgang vóór, is daarom ons devies voor dit voorjaar! We wensen je veel passie en een vrolijk Pasen.

Maak kennis met Jeannette, Jacqueline of Mirthe, of kom direct in contact.

« Terug naar het overzicht