Sluiten

Weg van de klant

"Wat je in je hart bewaart, raak je nooit kwijt."

onze visie

Organisaties met talent versterken door mensen in de juiste positie te brengen. Dat is het motto én de missie van Siebert & Wassink. Daar worden mensen vaak heel blij van en wij dus ook. Want dat is waar we het voor doen.

Vandaag zijn we een beetje droevig. Niet omdat het dit keer niet gelukt is. Juist omdat het wél is gelukt, maar het ons dit keer niet gelukkig maakt.

De beste mensen! Dat is waarom Coulisse ons als recruitmentpartner inschakelde. Hun missie: ‘De beste ván de wereld zijn en het beste vóór de wereld zijn’. Het maakt Coulisse en Siebert & Wassink bij uitstek een combinatie die werkt. Dus stond ‘onze’ Catharine al klaar in de coulissen. Om de beste mensen te vinden voor het bedrijf dat de beste wil zijn, van en voor de wereld. Dat deed zij vanzelfsprekend als de beste. Want zo kennen wij Catharine. Met buitengewoon veel enthousiasme, inzicht, kwaliteit én resultaat. Dat is wat Catharine het allerbeste kan en dat is de reden waarom ze bij ons werkte.

Werkte ja. Onvoltooid verleden tijd. Want vanaf vandaag werkt Catharine niet meer als recruitmentpartner van Siebert & Wassink bij Coulisse. Zij is nu recruiter ván Coulisse. De liefde voor je klant kan ver gaan :). We gunnen het Catharine en Coulisse natuurlijk van harte, maar eerlijk is eerlijk: het doet best een beetje pijn. We gaan je missen Catharine. Je bent in 18 jaar Siebert & Wassink, de eerste die ons verlaat omdat je een ander leuker vindt.

Maar we zeggen het wel vaker: ‘De bedoeling is groter dan ons bureau’. Dus let it go and let them grow. Want als je het beste met mensen voor hebt, moet je ook bereid zijn ze los te laten.

Bedankt voor alle mooie dingen die je met ons en voor onze klanten hebt betekend. Je blijft in ons hart en we blijven samenwerken. In het selecteren en laten excelleren van de beste mensen voor Coulisse. Daar ben jij er nu één van. We wensen je het allerbeste.

« Terug naar het overzicht