Sluiten

Coaching en outplacement

Persoonlijk en professioneel. Dat is typerend voor coaching door Siebert & Wassink Personeelsadvies. Of het nu gaat om het vinden van nieuwe oplossingen binnen een baan, of het vinden van die nieuwe baan zelf. Het verkennen en benutten van uw mogelijkheden verdient een betrokken coach die zowel een kritisch sparringpartner als een deskundig adviseur is, die u in beweging brengt.

Outplacement

Of een ontslag nu voortkomt uit een noodgedwongen reorganisatie, een arbeidsconflict of in onderling overleg, het blijft een nare periode voor alle betrokkenen. Toch blijkt het, met de juiste begeleiding, later vaak een ervaring die ook veel positiefs bracht. De adviseurs van Siebert & Wassink pakken outplacement planmatig en resultaatgericht aan. We snappen de teleurstelling en onzekerheid en helpen deze om te buigen in kansen en actie. Gedurende het traject bewaken we de voortgang en regie. Hiermee beperken we de duur van deze onzekere periode voor de betrokken medewerker(s).

Managementcoaching

Managementcoaching is bedoeld voor directie, MT, team- of projectleiders die willen groeien in hun leiderschap, effectiever leiding willen geven, resultaten willen halen, willen leren omgaan met de weerstand of merken dat er iets anders gevraagd wordt dan voorheen. De managementcoaches van Siebert & Wassink zijn sparringpartner en houden tegelijk een kritische spiegel voor. Dat helpt om ingesleten gedrag te doorbreken en nieuwe vaardigheden te verkennen.

Coaching op persoonlijke effectiviteit

Coaching door Siebert & Wassink is nuchter en resultaatgericht. Het concreet ontwikkelen van kwaliteiten, houding en gedrag. Ontwikkelen begint altijd met het verkennen van eigen kracht en potentieel en ook de eigen onbekwaamheden. Samen met onze coach werkt u aan communicatieve vaardigheden, duidelijkheid, durf, presentatie, omgaan met weerstand, vraagtechnieken, timemanagement of het managen van verwachtingen. Na 5 sessies is het verschil al duidelijk merkbaar. En niet alleen voor uzelf...

Training en intervisie

De kwaliteit van contact en de mate van vertrouwen zijn in de meeste functies essentieel. Of u nu leidinggevende bent, HR adviseur, project- of accountmanager, het draait om communicatie en vertrouwen. Daarin groeien betekent automatisch ook groei in samenwerking en resultaat. Siebert & Wassink heeft een bijzonder spectrum aan maatwerktrainingen en intervisie, voor teams die het vertrouwen willen versterken en de kwaliteit van het contact verbeteren. Door confronterende praktijkervaring wordt het effect van niet effectief gedrag inzichtelijk gemaakt. Op een inspirerende wijze worden daarvoor succesvolle alternatieven aangeleerd. Geen standaard trukendoos, maar technieken die aansluiten bij de persoonlijke stijl en kracht van de individuele proffesional.

Loopbaanbegeleiding

De baan voor het leven bestaat niet meer en gelukkig maar. De wereld verandert razendsnel en daarmee het speelveld ook. Het enige dat blijft, is de verandering zelf. Om daarin mee te kunnen bewegen is het van belang om regelmatig in gesprek te zijn over werk, ontwikkeling en loopbaan. Een onafhankelijk sparringpartner van Siebert & Wassink personeelsadvies kan je helpen om weer dichter bij je eigen kracht, passie en kwaliteiten te komen.

Vraag het ons!

Noloc