Sluiten

Topsport vraagt om een een goede coach en veel trainen

Een coach inschakelen gebeurt meestal pas wanneer er een 'echt' probleem is. Verminderd functioneren, een tekort aan leiderschap, burnout of erger...een ontslagsituatie. Studies bewijzen echter dat coaching een succesvol instrument  is voor persoonlijke ontwikkeling. Het leidt tot een constructieve omgang met conflicten, timemanagement, hogere prestaties, sterkere motivatie en verbeterde vaardigheden om beslissingen te nemen. Topsporters weten het allang: om beter te worden heb je een goede coach nodig, en veel trainen

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden

Zelfkennis is de sleutel tot groei in ontwikkeling en resultaat. Dat geldt voor managers en professionals. Eigenlijk voor iedereen die wil groeien in persoonlijke effectiviteit. Oprechte aandacht en kritische feedback van een coach geeft inzicht in de inhoud van je persoonlijke gereedschapskist als manager of professional. Hoe gevarieerder jouw aanbod is, hoe beter je ook in staat bent om per situatie voor het meest effectieve gedrag te kiezen.

Bij Siebert & Wassink werken goed opgeleide coaches voor directie, management en professionals. Deze coaching is gericht op het bereiken van persoonlijke doelen met concrete resultaten. Zowel binnen de uitoefening van de functie (effectiviteitscoaching) als voor het vinden van nieuw perspectief op de arbeidsmarkt (outplacement).

Vraag het ons

of

Lees alles over coaching en outplacement door Siebert & Wassink Personeelsadvies

 

Noloc