Sluiten

Keurmerken en Partners

Kwaliteit is leidend in onze werkwijze. Siebert & Wassink Personeelsadvies voldoet aan strenge keurmerkregels en werkt uitsluitend samen met partners die excellente dienstverlening waarmaken.

Summum.nu - kwaliteit in werving, search en selectie

Landelijk Werving en selectie keurmerk

Summum.nu is het landelijke kwaliteitskeurmerk voor de Werving & Selectie branche. Het keurmerk wordt alleen toegekend aan Werving & Selectie organisaties die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en gedragsregels. Siebert & Wassink Personeelsadvies is het enige regionale bureau in Oost Nederland dat dit prestigieuze keurmerk mag voeren.
Meer informatie: www.summum.nu

Quality Recruiters

Werving en selectie keurmerk Oost nederland

Quality Recruiters is een samenwerking van kwaliteitsbewuste Werving & Selectie bureaus in Oost Nederland. Het initiatief Quality Recruiters is ontstaan vanuit de gedachte dat de betere bureaus hun krachten bundelen. Bureaus met een Quality Recruiters keurmerk maken het verschil voor opdrachtgevers en kandidaten in Oost Nederland. Slechts uw e-mailadres is voldoende om uitsluitend vacatures in uw vakgebied te ontvangen. Wanneer u besluit te solliciteren dan garanderen deelnemende bureaus discrete en respectvolle afhandeling.
Meer informatie: www.quality-recruiters.nl

Noloc - vereniging voor loopbaan professionals

Noloc

Noloc is de beroepsvereniging van geaccrediteerde loopbaanprofessionals en zet zich in voor de bevordering van de professionaliteit van de beroepsgroep. Daarnaast maakt Noloc zich sterk voor goede loopbaanontwikkeling van werkenden in Nederland. De ruim 2500 leden zijn werkzaam op het gebied van loopbaanadvies, outplacement, beroepskeuzeadvies, re-integratie en carrière coaching.
Meer informatie: www.noloc.nl

Happi - vliegwiel van verbetering

Happi_vliegwiel

Mensen bewegen organisaties en niet andersom. Groei in resultaat begint met de kwaliteit van contact en de mate van vertrouwen binnen de organisatie. Het vliegwiel van verbetering helpt organisaties om contact te verbeteren en vertrouwen te versterken. De methode zet 3 ontwikkelniveau's in beweging: Verkennen (awareness), Verbeteren (training & ontwikkeling) en Verankeren (processen en patronen).
Meer informatie: www.gethappi.nl

Twente Branding - Get Connected

Twente Branding is een gemeenschappelijk initiatief van Overheid, Ondernemers en Opleidingen in de regio. Twente Branding verbindt mensen en bedrijven binnen de regio en zorgt ervoor dat het verhaal van deze innovatieve en ondernemende regio binnen en buiten Nederland wordt verteld. Siebert & Wassink Personeelsadvies is partner van en ambassadeur voor twente.com. Omdat we betrokken zijn bij en ons thuis voelen in Oost Nederland, omdat we kennis graag delen en omdat we trots zijn op deze regio.
Meer informatie: www.twente.com