Sluiten

Positief, solide, integer en inventief…

Nou poe poe....Het moest er nog eens bij komen van niet! Deze vier kernwaarden zijn namelijk wel het allerminste wat u van een kwaliteitsbureau mag verwachten toch? Als u wilt weten waardoor Siebert & Wassink zich nou écht onderscheidt, vraag het dan vooral aan onze klanten! Wilt u het van ons zelf horen? Dan vertellen we u graag meer over onze organisatieprincipes:

Doen wat het resultaat nodig heeft

Dat betekent dat we niet klakkeloos doen wat de klant vraagt. We vragen door om te doen wat écht nodig is. Die vraag is leidend, niet onze processen of systemen! De Siebert & Wassink stijl kenmerkt zich door maatwerk en ondernemerschap, ook als we een stap harder of een eindje om moeten lopen voor het beste resultaat.

Lange termijn relatie gaat boven korte termijn winst

Siebert & Wassink bestaat ruim 15 jaar en heeft ruim 150 trouwen klanten. Dat kan (zéker in Oost Nederland!) alleen door het opbouwen van duurzame relaties en het leveren van de allerbeste kwaliteit. Organisaties die goed bij ons passen vinden lange termijn relaties met medewerkers, klanten en leveranciers waardevol.

Passie, ontwikkeling en kwaliteit, leidt tot plezier en resultaat

Mensen tonen meer eigenaarschap wanneer ze doen waar ze het beste in zijn en de ruimte krijgen om verantwoordelijkheid te nemen. In contact zijn met mensen en weten wat hen beweegt is essentieel voor commitment, ontwikkeling en resultaat. Dat drijft ons om organisaties met talent te versterken.

 En wat onze kernwaarden betreft:

Wij willen het verschil maken door de kwaliteit van onze dienstverlening en de wijze waarop wij omgaan met opdrachtgevers en kandidaten. Vier kernwaarden zijn leidend in onze manier van werken. Ze vormen het DNA van ons bureau.

Positief
Motiverend en gericht op kansen, kwaliteiten en mogelijkheden.
We zijn opbouwend kritisch en vinden altijd een oplossing.

Solide
Senioriteit en expertise, oplossingen met een consistente kwaliteit.
We bouwen aan lange termijn relaties met onze klanten.

Integer
Eerlijk advies, passende oplossing, correcte condities.
We gaan voor de beste keuze voor kandidaat en opdrachtgever.

Inventief
Aansluiting vinden (verbindend!), maatwerkoplossingen bouwen.
We doen datgene wat het resultaat nodig heeft.