Sluiten

Waarom?

Organisaties met talent versterken is een missie die verder gaat dan het leveren van betrouwbare dienstverlening.

Joris Wassink en Johan Siebert hebben beiden een achtergrond in HRM en werving & selectie. Door deze tweeledige ervaring kennen zij zowel de problematiek binnen organisaties als het antwoord van traditionele bureau's. De behoefte om te kunnen denken en werken vanuit het belang van de klant, konden zij gek genoeg niet kwijt in het bestaande speelveld van adviesbureaus. Doen wat het resultaat nodig heeft is meestal iets anders dan verkopen wat het bureau in huis heeft. Vanuit deze ambitie startten zij in 2000 hun organisatie voor personeelsadvies. De vrijheid van het ondernemerschap is dé kans om vanuit eigen visie en expertise antwoord te geven op de vraag naar betrokken businesspartners in HRM.

Door het verbinden van hun eigen naam aan het bureau, committeren Siebert & Wassink zich persoonlijk aan kwaliteit en duurzame relaties. Geen snelle, marktgedreven lawaaimakers, maar betrouwbare, klantgerichte aanpakkers. Dat kenmerkt de "Siebert & Wassink adviseur". Met een actieve en nuchtere instelling, steen voor steen bouwen, aan het leidende merk in personeelsadvies van Oost Nederland.

Inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot een begrip in de regio en mag zij toonaangevende organisaties in het bedrijfsleven en overheid tot haar trouwe klanten rekenen. In 2009 werden nieuwe kantoren in Enschede en Lichtenvoorde betrokken. Locaties die ruimte geven aan de professionaliteit en ambitie van Siebert & Wassink. Recent werd deze vernieuwende website gelanceerd. Klaar voor de volgende stap...