Sluiten

Pascalle ten Hoopen


"Wie een paar stappen extra zet heeft meer ruimte"

Van nature heb ik een sterke drang om mijn omgeving te helpen en ervoor te zorgen dat alles in goede banen verloopt. Ik ben een perfectionist met oog voor detail, dienstverlenend met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Proactief en ondernemend. Ik wil graag leren van en ook voorbeeld zijn voor mijn collega’s. Dit alles doe ik met oprechte aandacht.

Wat ik voor onze klanten doe:

  • Recruitment W&S
  • Managementondersteuning en ondersteuning W&S adviseurs
  • Office management
  • Procesbewaking

Hoe onze klanten mij typeren:

  • Klantgericht
  • Ondernemend
  • Dienstverlenend
  • Attent en empatisch

Mooiste compliment ooit gekregen:

Pascalle, jij bent een ‘alleskunner’ pur sang.

LinkedIn-InBug-2CRev