Sluiten

Werving & Selectie van hoger opgeleiden

Siebert & Wassink Personeelsadvies is al 15 jaar het toonaangevende kwaliteitsbureau  voor de Werving & Selectie van hoger opgeleide managers en professionals in Oost Nederland. We doen wat het resultaat nodig heeft. Dat betekent voor onze werkwijze in Werving & Selectie dat wij onze aanpak, proces en budget afstemmen op uw specifieke vraag en de actuele situatie op de arbeidsmarkt.

Werving en Selectie

Wij werven en selecteren exclusief voor gerenommeerde organisaties in overheid en bedrijfsleven en mogen aansprekende gemeenten, woningcorporaties, industriële en handelsbedrijven, dienstverleners en technische bedrijven tot onze klantenkring rekenen. Siebert & Wassink onderscheidt zich in werving & selectie door een onafhankelijke en kritische houding in de selectie en een zeer strakke regie op het werving en selectie proces. Bekijk onze actuele vacatures

Incompany Recruiter

Een recruitmentspecialist van Siebert & Wassink bewerkt voor een dag of dagdeel exclusief namens uw organisatie de arbeidsmarkt. De recruiter neemt het management en P&O van uw organisatie tijdrovend en gespecialiseerd recruitmentwerk uit handen. Dat bespaart tijd en kosten en levert heel veel op. Lees wat onze klanten hiervan vinden

Selectieadvies

Heeft u wél solicitanten maar niet voldoende tijd of expertise om een zorgvuldige selectie te maken? Of wilt u een second opinion? Dan voert een selectiespecialist van Siebert & Wassink Personeelsadvies een kritisch sollicitatiegesprek met uw kandidaat bij u aan tafel.

Selectieassessment

Mensen worden aangenomen op diploma's, werkervaring en een goede klik maar als ze niet functioneren is dat meestal door gedrag. Een gedegen selectieassessment is daarom een sluitstuk van een zorgvuldige selectieprocedure. Siebert & Wassink Personeelsadvies onderzoekt capaciteiten, niveau, persoonlijkheid en gedrag. Dit doen wij kritisch en opbouwend vanuit onze kennis van wat uw organisatie nodig heeft. Altijd met 2 assessmentadviseurs die zelf niet betrokken waren bij de Werving & Selectie. We brengen relevante kwaliteiten in kaart en zijn alert op valkuilen en ontwikkelpunten. Deze vatten we voor u samen in een goed leesbaar rapport met betrouwbaar advies. (lees alles over ons assessmentprogramma)

Arbeidsmarkt-communicatie

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Imago, naamsbekendheid en interactie als werkgever, is in deze tijd van snelheid, smartphones en sociale netwerken cruciaal. Voor ons is het expertise die we elke dag bijslijpen. Wij delen onze kennis en ervaring graag met u wanneer u uw bedrijf beter op de arbeidsmarkt wilt profileren.

Vraag het ons!

Werving en selectie keurmerk Oost nederland

Quality Recruiters is een intercollegiale samenwerking van kwaliteitsbewuste Werving & Selectie bureaus in Oost-Nederland. De aangesloten bureaus herkennen bij klanten en kandidaten de behoefte aan een zorgvuldige begeleiding van het sollicitatieproces en onderscheiden zich door kwaliteit en integriteit.

Landelijk Werving en selectie keurmerk

Summum.nu is de overkoepelende organisatie van een selecte groep bureaus voor search, werving en selectie. Summum.nu bevordert én bewaakt de kwaliteit van Summum.nu- gecertificeerde bureaus. Summum.nu staat voor kwaliteit, garantie en transparantie. Als opdrachtgever en kandidaat bent u met Summum.nu-bureaus verzekerd van optimale dienstverlening!