Kristalhelder

Het woord "kristal" is afgeleid van het Griekse woord Krustallos. Een therm die de oude Grieken gebruikten voor de zuiverheid en helderheid van bijvoorbeeld water en ijs. Als in de bergen een zuivere, onverslijtbare, transparante steen werd ontdekt die leek op ijskristallen, gaven ze het deze naam. Nog altijd gebruiken wij de term ‘kristalhelder’. Aan bergkristal worden allerlei medicinale eigenschappen toegeschreven en wordt daarom door sommige mensen zelfs als talisman gebruikt. Als kristal goed geslepen is, weerspiegelt zij alle kleuren van het spectrum.

Vandaag vieren we dat Jeannette Wallerbos al 15 jaar bij Siebert & Wassink werkt. 15 jaar! In jubileumtermen is dat ‘kristal’. Eigenlijk past dat opperbest bij Jeannette.

Want als er iets is, waar wij haar om bewonderen, dan zijn het de kraakheldere assessmentrapportages en adviezen die Jeannette schrijft. Al 15 jaar brengt zij scherpte en diepgang in onze selectie- ontwikkel- en loopbaanassessments. "Maar Jeannette leidt het assessment toch?" Het is voor veel van onze klanten eerder een voorwaarde dan een verzoek. ‘Kristallerbos’ brengt kleur, kwaliteit en kraakhelderheid in potentieelonderzoek en ontwikkeladviezen.

"Ik herhaal: Ik heb géén kristallenbol" staat op de post-it die ze ooit op de deur van haar kantoor plakte. Met haar kenmerkende humor en flair maakt ze ermee duidelijk dat het rendement van een assessment ook afhangt van de openheid en het vertrouwen van de kandidaat zelf. "Ik kan niet in je hoofd kijken; ik heb geen glazen bol". Het gereedschap dat Jeannette wél hanteert is haar oprechte interesse, diepgewortelde integriteit en een kwaliteit van uitzonderlijke klasse. Daarmee houdt ze mensen, in coaching en assessments, een spiegel voor, waarin sommigen nooit eerder keken. De assessment-dag is voor veel mensen een bijzondere, leerzame ervaring. We hopen dat ze dat nog heel lang bij en met ons blijft doen.

Bij Siebert & Wassink hebben we met Jeannette goud en gaan we op weg naar zilver.

Alles op z'n plek
Disclaimer | Privacy policy | Algemene voorwaarden