Voortdurend vooruit

Daar trok Boris Johnson de meest gefotografeerde deur ter wereld achter zich dicht. Onbevangen, olijk en optimistisch als altijd. Uit niets bleek dat hij uren, nee, dagen kansloos gesputterd en gesparteld had tegen zijn vroegtijdige vertrek uit Downingstreet 10. Een besluit om je biezen te pakken neem je nooit lichtzinnig, maar Boris klampte zich wel heel hardnekkig vast aan zijn werkplek in ‘Overkirk’ house, zoals de Britse ambtswoning officieel heet. Vernoemd naar Hendrik van Nassau-Ouwerkerk, die er ooit woonde als opperstalmeester van Willem III van Oranje-Nassau. Zo zie je maar dat die Britten nooit helemaal van ons afkomen.

De schelmse clown ging down. De showman achter Brexit gaat nu zelf exit. Na het zoveelste schandaal was het huis aan Downingstreet 10 te klein. Eén voor één stapten zijn ministers en topambtenaren op. Toen de teller op 53 stond was het blijkbaar welletjes en besloot hij te vertrekken.

Ons huis in ‘053’ is ook te klein. Maar dan letterlijk. Ons karakteristieke kantoor in Enschede, dat we in 2010 betrokken, is al jaren te krap voor ons groeiende team. Thuiswerken en uitwijken naar onze kantoren in Apeldoorn en Lichtenvoorde biedt ook geen soelaas meer. Net als bij Boris, is de maat een keer vol en wordt het tijd om te vertrekken. Gelukkig in het geval van Siebert & Wassink niet door doorlopende schande en rariteit, maar door voortdurende groei in volume en professionaliteit.

Om te voorkomen dat onze topcollega’s één voor één zouden opstappen, vonden we een prachtige groeilocatie in het hart van Twente. Perfect bereikbaar vanuit elke windrichting. Aan de Demmersweg 2-18 realiseren wij onze nieuwe ‘ambtswoning’ voor werving, selectie, assessments en organisatieontwikkeling in Oost Nederland. Momenteel wordt er keihard gewerkt aan een complete metamorfose in uitstraling, comfort, flexibiliteit en werkklimaat.

In september hopen we onze nieuwe werkplek in gebruik te kunnen nemen. Uiteraard houden we u daarvan op de hoogte en blijven we ondertussen scherp, alert en actief in het ontwikkelen van mensen en organisaties. Je kunt immers alles bereiken. Ons straks nog makkelijker! Wie interesse heeft in ons prachtige pand aan de Boddenkampsingel kan hier een virtueel kijkje nemen via Boers & Lem.

Alles op z'n plek
Disclaimer | Privacy policy | Algemene voorwaarden