Assessment & Ontwikkeling


Inzicht in persoonlijkheid, professie en potentieel,

geeft uitzicht in kansen, keuzes en coaching!

Met meer dan 300 selectie-, ontwikkel- en loopbaanassessments per jaar, zijn we het leidende bureau in potentieelonderzoek van Oost Nederland. Ieder mens is uniek, elke organisatie heeft haar eigen DNA. Dat verdient maatwerk en antwoorden op jouw eigen onderzoeksvragen.

Selectieassessment

In sollicitaties draait het om expertise, ervaring en een persoonlijke klik. Maar succesvol functioneren gaat vooral over sociale capaciteiten, drijfveren, gedrag en ontwikkelpotentieel. Een goed selectieassessment onderbouwt de juiste keuze voor kandidaat en opdrachtgever.

Ontwikkelassessment

Leren begint altijd met met reflecteren. Het ontwikkelassessment (potentieelonderzoek) van Siebert & Wassink is daarvoor een prachtig hulpmiddel. We onderzoeken talent, persoonlijke effectiviteit en ontwikkelpotentieel. We brengen kansen en beperkingen haarscherp in beeld. Een ontwikkelassessment begint met het creëren van inzicht in uw persoonlijkheid. Dit doen we met behulp van een Insights Discovery profiel.


Loopbaanassessment

Mensen en organisaties ontwikkelen zich niet altijd in hetzelfde tempo of dezelfde richting. Dan nemen passie, prestatie en plezier steeds verder af. Ons loopbaanassessment geeft inzicht in functies of organisaties die beter passen. De basis voor nieuw perspectief in werk en loopbaan.

Leiderschapsonderzoek

Ons leiderschapsonderzoek is dé spiegel voor leiders van de 21e eeuw. Leidinggevenden en directies die liever meer leiders dan volgers willen voortbrengen. Zodat mensen, vanuit contact en vertrouwen, zelf tot bijzondere resultaten komen en daarin gesteund en gecoacht worden.

Teamassessment

Een succesvol team ontstaat als teamleden elkaars vaardigheden en eigenaardigheden herkennen en er effectief gebruik van maken. Dat maakt een teamassessment of workshop effectiviteit leuk én leerzaam. Het geeft bij een vacature ook aan welke kwaliteit het team zal versterken.


Management Trainee Assessment

Ambitieuze bedrijven versterken hun organisatie met internationaal toptalent. Een blik op de cijferlijsten is dan geen garantie voor succes. Een dynamisch groepsassessment, met pitches en managementgames, geeft inzicht in mentaliteit, potentieel en gedrag.

Assessment & advies

Proces Assessments

Proces Assessments

Hoe we persoonlijkheid en potentieel haarscherp in beeld brengen

Bekijk hoe wij u hierbij kunnen helpen

Bekijk ook onze andere diensten

Werving & Selectie

Search & selectie van directie, (senior)management en professionals. Het verschil maken in de juiste positie.
Lees meer

HR advies en organisatieontwikkeling

Tijdelijke ondersteuning van uw HR afdeling Interim HR advies is de oplossing wanneer je extra HRM expertise nodig hebt.
Lees meer

Loopbaanontwikkeling & -outplacement

Het is nooit te laat om te worden wat je had kunnen zijn. Verandering is onvermijdelijk, ontwikkeling is een keuze.
Lees meer

Recruitmentpartners

Zelf werven of uitbesteden? Waarom kiezen als het samen kan. Kundig, rendabel en slagvaardig, zonder alle rompslomp.
Lees meer

Interim Management

Tijdelijke expertise; blijvend resultaat. Doelgericht op strategisch niveau in Finance, Techiek, Operations, Sales of HR.
Lees meer
Alles op z'n plek
Disclaimer | Privacy policy | Algemene voorwaarden