Insights Discovery profiel


Inzicht in uw unieke persoonlijkheid.

Insights Discovery helpt u om in kaart te brengen wie u bent en hoe u reageert op mensen en situaties. Dankzij de diepgang van het model kan Discovery u naar verrassende nieuwe inzichten leiden.

Wat is Insights Discovery?

lnsights Discovery gebruikt een eenvoudig en toegankelijk kleurenmodel om inzicht te krijgen in de unieke persoonlijke voorkeuren van mensen. We meten deze voorkeuren aan de hand van een korte online vragenlijst. De antwoorden daarop resulteren onder meer in een persoonlijk profiel van 20 bladzijden, waarin de individuele kwaliteiten en ontwikkelpunten in kaart worden gebracht.

lnsights Discovery leunt op het werk van de Zwitserse psycholoog Carl Jung. Het kleurenmodel in combinatie met een persoonlijk Insights Discovery profiel, geeft mensen meer inzicht in zichzelf en anderen. Elk Discovery profiel biedt informatie over de kwaliteiten en ontwikkelpunten, communicatiestijl en waarde voor het team van de desbetreffende persoon. Het Insights profiel geeft u een sterke basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren.

Wat levert het op?

Insights Discovery is een krachtig systeem dat werkt met psychologische voorkeuren. Het uitgangspunt is dat ieder mens uniek is, met eigen bijzondere talenten en kwaliteiten en persoonlijke voorkeurstijlen. Juist deze unieke verschillen maken een mens of een team bijzonder en zorgen voor toegevoegde waarde binnen een organisatie.

Zelfinzicht en inzicht in anderen zorgt voor begrip, erkenning en respect. Dat bevordert de effectiviteit, communicatie en samenwerking en dat is de basis voor verdere ontwikkeling. Het kleurenmodel van Insights Discovery maakt de verschillen eenvoudig, inzichtelijk en bespreekbaar.

Insights Discovery

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor het ontwikkelen van uw eigen persoonlijke Insights Discovery profiel.

Bekijk ook onze andere diensten

Werving & Selectie

Search & selectie van directie, (senior)management en professionals. Het verschil maken in de juiste positie.
Lees meer

HR advies en organisatieontwikkeling

Tijdelijke ondersteuning van uw HR afdeling Interim HR advies is de oplossing wanneer je extra HRM expertise nodig hebt.
Lees meer

Loopbaanontwikkeling & -outplacement

Het is nooit te laat om te worden wat je had kunnen zijn. Verandering is onvermijdelijk, ontwikkeling is een keuze.
Lees meer

Recruitmentpartners

Zelf werven of uitbesteden? Waarom kiezen als het samen kan. Kundig, rendabel en slagvaardig, zonder alle rompslomp.
Lees meer

Interim Management

Tijdelijke expertise; blijvend resultaat. Doelgericht op strategisch niveau in Finance, Techiek, Operations, Sales of HR.
Lees meer
Alles op z'n plek
Disclaimer | Privacy policy | Algemene voorwaarden