Workshops

Door theorie en praktijk met elkaar te combineren in één van onze interactieve workshops krijg je meer inzicht in jezelf en anderen.

Koppel relevantie praktijkvoorbeelden aan de do’s en dont’s en ga met elkaar in gesprek om de voorbeelden door te nemen.

Workshop Insights

Optimaal functioneren begint met zelfinzicht. Inzicht in jezelf en hoe je overkomt, inzicht in anderen en handvatten voor een effectieve omgang met jezelf en anderen. Om dit inzicht te krijgen, begin je met het creëren van jouw persoonlijk Insights Discovery profiel.

Tijdens onze Workshop Insights gebruiken we het Insights Discovery kleurenmodel. Dit model, in combinatie met je persoonlijke Insights profiel, geeft inzicht in jezelf en de omgang met anderen. Een sterke basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren.

Insights kan als instrument worden toegepast als basisonderdeel bij onder andere coaching, loopbaanbegeleiding, conflicthantering, stressvermindering, persoonlijke ontwikkeling, leiderschapsontwikkeling, verkoopeffectiviteit, effectieve communicatie, beïnvloedingseffectiviteit, teamontwikkeling, samenwerking, organisatieverandering en inzicht in de organisatiecultuur.


Teamprestaties verbeteren

Effectieve teams onderscheiden zich, door de mate waarin de teamleden de kwaliteiten van alle leden kennen, waarderen en benutten ten behoeve van de gehele organisatie. Omdat iedereen een eigen kijk op de wereld heeft, reageren we niet allemaal op dezelfde manier. Met onze Workshop Insights krijg je inzicht over de manieren waarop teamleden graag werken.

Neem contact op voor meer informatie of het direct plannen van de Workshop Insights.

Workshop Insights

Workshop Selectievaardigheden

Welke elementen zijn echt van belang bij de introductie van een selectiegesprek? Hoe zorg je ervoor dat de kandidaat de juiste beleving krijgt bij het gesprek? Belangrijke vragen voor alle organisaties die willen groeien met talent dat bij hen past.


Competentiegericht interviewen

Om te bepalen welke competenties een kandidaat in welke mate beheerst, kun je gebruik maken van de STAR-methodiek. Tijdens onze workshop selectievaardigheden wordt de theorie rondom competentiegericht interviewen afgewisseld met oefeningen en vragen uit de praktijk.

Neem contact op voor meer informatie of het direct plannen van de Workshop Selectievaardigheden.

Bekijk ook onze andere diensten

Werving & Selectie

Search & selectie van directie, (senior)management en professionals. Het verschil maken in de juiste positie.
Lees meer

HR advies en organisatieontwikkeling

Tijdelijke ondersteuning van uw HR afdeling Interim HR advies is de oplossing wanneer je extra HRM expertise nodig hebt.
Lees meer

Loopbaanontwikkeling & -outplacement

Het is nooit te laat om te worden wat je had kunnen zijn. Verandering is onvermijdelijk, ontwikkeling is een keuze.
Lees meer

Recruitmentpartners

Zelf werven of uitbesteden? Waarom kiezen als het samen kan. Kundig, rendabel en slagvaardig, zonder alle rompslomp.
Lees meer

Interim Management

Tijdelijke expertise; blijvend resultaat. Doelgericht op strategisch niveau in Finance, Techiek, Operations, Sales of HR.
Lees meer
Alles op z'n plek
Disclaimer | Privacy policy | Algemene voorwaarden