Loopbaanontwikkeling & -outplacement


Verandering is onvermijdelijk,
ontwikkeling is een keuze

Darwin zei het lang geleden al: "Het is niet de sterkste of meest intelligente die overleeft. Wel degene die zich het beste aanpast aan veranderingen". In deze tijd van snelle innovaties en constante change, is dit inzicht actueler dan ooit. Dit vraagt om proactief loopbaangedrag van iedereen.

Coaching

Effectiever worden, door het ontwikkelen van kwaliteiten, houding en gedrag op een nuchtere en resultaatgerichte manier. Dat is de bedoeling van onze nuchtere en resultaatgerichte coaches. Na 5 sessies is het verschil al duidelijk merkbaar. En niet alleen voor jouzelf...

Training

Ontwikkeling is de allerbeste investering. Om vaardigheden aan te leren of om effectief gedrag eigen te maken. Onze trainingen zijn praktijk- en resultaatgericht. Vanuit het motto 'doen is het nieuwe denken' worden leidinggevende, communicatieve en HRM vaardigheden aangescherpt.

Outplacement

We kennen en begrijpen de teleurstelling en de onzekerheid die je aangrijpen bij het verlies van werk en inkomen. We helpen deze om te buigen in kansen, actie en zelf-regie. Vaak levert dat méér op dan alleen een nieuwe baan en blijkt de tegenslag uiteindelijk je beste springplank.

Teamontwikkeling

Succesvolle teams mobiliseren de kracht van alle teamleden en behalen daardoor het beste rendement. Je teamleden echt kennen en begrijpen legt de basis voor elkaar het beste gunnen en durven aanspreken op gedrag. Teamontwikkeling door Siebert & Wassink is samen beter worden.

Leiderschapsontwikkeling

Leiders zijn mensen die hun nek uitsteken, initiatief en verantwoordelijkheid nemen. Dat kan dus iedereen zijn; medewerkers én managers. Wij helpen hen om een leidende rol te pakken en het verschil te maken waardoor uw organisatie zich beter kwalificeert voor de toekomst.

Intervisie

Intervisie is een uiterst effectief middel om het probleemoplossend vermogen van een team te versterken. In praktijkgerichte sessies van ca. 2 uur wordt de deskundigheid en de samenwerking binnen een professional- of managementteam benut en verder ontwikkeld.

Ontwikkeling carrière

Bekijk ook onze andere diensten

Assessment & Ontwikkeling

Inzicht in persoonlijkheid, professionaliteit en potentieel, geeft uitzicht in kansen, keuzes en carrière.
Lees meer

Werving & Selectie

Search & selectie van directie, (senior)management en professionals. Het verschil maken in de juiste positie.
Lees meer

HR advies en organisatieontwikkeling

Tijdelijke ondersteuning van uw HR afdeling Interim HR advies is de oplossing wanneer je extra HRM expertise nodig hebt.
Lees meer

Recruitmentpartners

Zelf werven of uitbesteden? Waarom kiezen als het samen kan. Kundig, rendabel en slagvaardig, zonder alle rompslomp.
Lees meer

Interim Management

Tijdelijke expertise; blijvend resultaat. Doelgericht op strategisch niveau in Finance, Techiek, Operations, Sales of HR.
Lees meer
Alles op z'n plek
Disclaimer | Privacy policy | Algemene voorwaarden