Siebert & Wassink in Apeldoorn


We blijven groeien

In precies 22 jaar tijd zijn we uitgegroeid tot het meest toonaangevende HR adviesbureau van Oost Nederland. Nu we met steeds meer bedrijven buiten Twente en de Achterhoek samenwerken is het tijd geworden om ons uit te breiden richting de rest van Nederland.


Dit kun je verwachten van Siebert & Wassink in Apeldoorn

Net als in onze vestigingen in Enschede en Lichtenvoorde, kunnen bedrijven en kandidaten bij ons in Apeldoorn terecht voor werving en selectie, assessments en organisatieadvies. Ook in Apeldoorn bieden wij kwaliteit op topniveau, met de nuchterheid van Oost Nederland. We bruisen van ambitie en werken voortdurend aan het verbeteren van onze dienstverlening en het versterken van organisaties.

Op 1 maart 2022 openen wij onze nieuwe vestiging in Apeldoorn

De keuze voor Apeldoorn is gevallen vanwege de gunstige ligging. Centraal in het Oosten van het land. Het kantoorgebouw ‘The Mixer’ aan de Landdrostlaan 51 heeft een mooie, rustige uitstraling. Het kantoorcomplex is energiezuinig en compleet gerenoveerd. Een keurige setting om onze kandidaten en bezoekers te ontvangen. Rustig gelegen en goed bereikbaar, vlakbij de snelweg.Siebert-en-Wassink-Apeldoorn.png#asset:47420

Alles op z'n plek
Disclaimer | Privacy policy | Algemene voorwaarden